• Золотий хрестик купити

    Хрестик золотий чоловічий

    16.09.2015

    Хрестик золотий чоловічий

    Опис

    Є кілька речей, які необхідно знати будь-якій людині, що вирішила придбати православний хрест або ладанку.

    Перш за все, якщо мова йде про хрестини, то на зворотному боці православного хрестика обов’язково має бути напис «Спаси і Збережи».

    Так само необхідно знати чим відрізняється православний хрестик від католицького. Справа в тому, що Православна Церква сповідує, що Христос був розп’ятий не трьома, а чотирма цвяхами. Тому на православному хресті Спаситель зображений розп’ятий чотирма цвяхами, а на католицькому – трьома (обидві ноги пробиті – одним цвяхом).

    І обов’язково пам’ятайте, хрестик називається «натільною», тому носити його потрібно саме на тілі під одягом, прихованим від сторонніх очей. І ланцюжок або шнурочок для нього повинен бути такої довжини, щоб він знаходився у Вас на грудях.

    Ладанки це невеликі підвіски із зображеними на них православними святими. Яку вибрати і носити, вирішувати саме Вам.

    Жінки традиційно віддають перевагу різні іконки із зображенням Богородиці. Адже вона перша заступниця за нас перед Сином Божим. А так як ікон Божої Матері дуже багато, то і ладанки з її зображенням вельми різноманітні.

    Наприклад зображення ікони Богородиці «Семистрельная» завжди буде захищати Вас від поганих помислів інших людей.

    останнім часом зріс попит на золоті іконки з зображенням Божої Матері, Святого Миколая Чудотворця та інших святих.

    Якщо ви бажаєте придбати золоту ладанку, наш ювелірний інтернет-каталог до ваших послуг. Кожна ладанка з золота має свою характеристику – опис ювелірного прикраси, де з допомогою додаткових характеристик «ширина» та «висота» можна отримати більш об’єктивний розмір ювелірного виробу.

    Короткий опис статті: золотий хрестик купити Gooliver Gooliver

    Джерело: Хрестик золотий чоловічий

    Також ви можете прочитати